Blog

Zoals vele van jullie weten ben ik bezig om steeds …

Zoals vele van jullie weten ben ik bezig om steeds …

Zoals vele van jullie weten ben ik bezig om steeds meer kwaliteit te leveren, en volg hiervoor ook ieder jaar diverse masterclasses??NU BEN IK WEER OP ZOEK NAAR EEN DAME DIE MET ME MEE WILT GAAN ALS MODEL VOOR DE WENKBRAUWEN. Datum is 4 november. Daarvoor moet je wel mee naar Woerden. Is een 2 uurtjes hiervandaan. Uiteraard tegen een mooie prijs voor je wenkbrauwen. Je kunt met mij mee rijden met de auto. maar je moet zelf met de trein terug (goedkoop treinkaartje). Dit gaat voor mij om een registratie bij de ANBOS. Ik heb al jaren ervaring in het plaatsen van pmu. Dus je gaat gegarandeerd met hele mooie wenkbrauwen naar huis. Voor info PB graag. DELEN MAG???

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Top