Over


Welkom op mijn website!

Mag ik me even voorstellen aan jullie?overmij

Ik ben Patricia Perez Coenen, geboren in 1980, en werk in mijn eigen tattooshop in Maastricht. Ik heb een lieve zoon, waar ik ook mee in Maastricht woon. Mijn shop heb ik sinds 2012, en heb bij deze van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

In 2011 ben ik in de leer gegaan bij mijn vader, die ook tattoƫerder is. Dit is mij zo goed bevallen dat ik hier heel graag verder in wilde ontwikkelen. En ja hoor begin 2012 opende ik de deuren van mijn eigen shop.

Ik merkte dat er veel vraag was naar pmu bij mij inde shop, en ben dus verschillende opleidingen en masterclasses gaan volgen. Ik heb in augustus 2012 mijn diploma behaald voor cosmetische pmu bij Jolange-opleidingen in Rotterdam. Ik merkte toch dat ik snakte naar meer perfectie en ben daarna meerdere masterclasses gaan volgen bij Irma Hulsher in Almere. Daar heb ik uiteindelijk ook mijn diploma behaald cosmetisch en medisch pigmenteren, nsgpregistratie A bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU specialisten). Jaarlijks ga ik opnieuw bijscholen om op hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, en om perfect te kunnen blijven werken in mijn shop.

Neem een kijkje op mijn pagina, en mochten er vragen zijn neem dan gerust contact op, of kom gezellig langs in de shop.

Top