Blog

TAG✔DEEL✔WIN. …

TAG✔DEEL✔WIN.  …

TAG✔DEEL✔WIN.
Lieve mensen het dit is een behandeling om tattoo te verwijderen!!! Ik krijg regelmatig de vraag of ik elders gezette pmu of tattoos kan opknappen. Dat gaat helaas niet altijd. Dus is dit de ideale oplossing.
Tag✔ deel✔ en win✔Om te vieren dat ik deze behandeling mag uitvoeren. Wil ik graag 1x een tattoo en 1x een pmu remoov behandeling weg geven. Heb jij een tattoo die je WEG wilt hebben of permanente make up die je graag WEG wilt!!!!
omdat deze slecht is gezet!!
Doe dan het volgende:
✔Tag je vrienden zodat ook zij kunnen deelnemen
✔deel om kans te maken
✔like mijn pagina en bericht.
✔plaats een foto van je tattoo of pmu.
Heel veel succes allemaal.
Volgende week donderdag (12 okt) maak ik de winnaars bekent.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Top