Blog

Beste allemaal. Heb dit berichtje gekregen. Mocht …

Beste allemaal. Heb dit berichtje gekregen. Mocht iemand van jullie een oude gsm hebben, hoeft niet werkend te zijn, dan mogen jullie deze afgeven bij mij in de shop. Dan zorg ik dat deze bij deze jongen terecht komen.???????

Hallo, ik ben deacon, 8 jaar oud en heb vorig jaar november een opkikkerdag gehad, omdat ik een neurlogische aandoening heb en geopereerd ben moeten worden aan mijn hoofd. inmiddels ben ik ambassadeur geworden van stichting opkikker en zamel ik mobieltjes in… hierdoor kunnen zij nog meer opkikkerdagen geven voor zieke kinderen. Zou u misschien in uw bedrijf willen rondvragen of iemand mobieltjes zou willen doneren? Ze hoeven het niet te werken. Alvast bedankt groetjes deacon

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Top